Serile Teatrului Studenţesc
Ediţia a XVI-a

Festivalul Naţional „Serile Teatrului Studenţesc” este primul festival de teatru din România dedicat în special studenţilor. Acesta este organizat de Sindicatul Studenţilor din Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică (SiSC) din cadrul ASE Bucureşti.

Ajuns la cea de-a XVI-a ediţie, festivalul reuneşte anual zeci de tineri actori ce îşi vor demonstra măiestria în artele teatrale, sute de spectatori pasionaţi de lumea teatrului şi un juriu pe măsură.

Ediţia din acest an are ca temă PĂCATUL şi evocă un spaţiu în care năravurile şi micile imperfecţiuni de caracter nu sunt blamate, ci din contră, acceptate şi recunoscute ca făcând parte din natura umană.

Organizat de studenţi pentru studenţi, „Serile Teatrului Studenţesc” îşi propune să ducă publicul într-o călătorie culturală inedită prin intermediul unei competiţii între trupe de teatru, competiţie ce se va desfăşura în perioada 31 martie – 4 aprilie pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti. Intrarea este liberă.

Un proiect:

Cu sprijinul:

Sub patronaj:

Parteneri media: