comedii-romanesti
Comedii românești vs. comedii străine
April 4, 2017
sts_2
O nouă zi, noi spectacole
April 6, 2017
Arată tot

„Serile Teatrului Studențesc” continuă

17797669_1274109129340692_705300985_o

Dacă în prima zi festivalul  „Serile Teatrului Studențesc” s-a bucurat de un succes răsunător, acesta nu a întârziat să apară nici în cea de-a doua zi când, Teatrul de pe Lipscani a avut onoarea să găzduiască pentru câteva ore sute de privitori nerăbdători  să-și aducă aminte cât de dulce este gustul artei.Nu puțini au fost cei care s-au prezentat încă din primele minute ale după-amiezii  în fața membrilor echipei Serile Teatrului Studențesc pentru check-inul ce a avut loc drept urmare a rezervărilor efectuate de aceștia într-un număr neașteptat de mare cu zile în urmă. Totuși, un loc în sala primitoate și-au găsit chiar și persoanele fără rezervare, care și-au exprimat dorința de a urmări spectacolul și de a împărți ropotele de aplauze cu ceilalți. Cu 30 de minute înainte de fiecare piesă, rezervările se anulează automat, iar locurile devin disponibile persoanelor fără rezervare. 

Începând cu orele 16:00, în lumina reflectoarelor au strălucit cei doi prezentatori ai ediției de anul acesta care, prin cuvinte atent alese au mângâiat sufletele spectatorilor făcându-i să pătrundă și să se simtă mai aproape de lumea teatrului. În minutele următoare, au urcat pe scenă actori UNATC care, spre deliciul spectatorilor, au interpretat piesa „Anișoara și Ispita-Marcel & Marcel”.

A urmat o sumedenie de aplauze, zâmbete și emoții, iar la scurt timp, o sală din nou plină aștepta să resimtă fiorii artei teatrale. La orele 19:40 pe scena Teatrului de pe Lipscani au urcat tinerii studenți ai Sindicatului Studenților din Cibernetică pregătiți să-și arate talentul și să împartă multă voie bună. Cum o seară a unui festival de un așa renume nu se putea încheia altfel decât cu o piesă ca „Vânzătorul sau O paine amară” din spatele cortinei și-a făcut apariția trupa Playground care, în mod sigur, a reușit să aducă cele mai sincere zâmbete pe chipurile spectatorilor.

Astfel, proiectul Serile Teatrului Studențesc a dovedit și în cea de-a  doua seară că reunește arta și cultura, pasiunea și talentul, munca și determinarea, dar și oameni de toate vârstele care, împreună se bucură cu adevărat de ceea ce însemnă, în esență,  teatrul.

Nu uitați că, povestea de anul acesta a festivalui o scriem împreună și vă aștepăm cu mare drag și astăzi de la orele 16:00 să vă alăturați acesteia!

Dacă e miercuri…mergem la Serile Teatrului Studențesc!

 

Floroiu Denisa,

Membru divizie Relații Publice

SiSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *