17797669_1274109129340692_705300985_o
„Serile Teatrului Studențesc” continuă
April 5, 2017
17837536_1456552101070017_856907345_o
A mai trecut o zi la “Serile Teatrului Studențesc”
April 7, 2017
Arată tot

O nouă zi, noi spectacole

sts_2

Cu mic, cu mare, tineri studenți, dar și părinți și bunici s-au alăturat și ieri poveștii noastre. Cea de-a treia zi a festivalului a început plină de entuziasm și pasiune atât din partea actorilor, cât și din partea organizatorilor. Zeci de spectatori nerăbdători au început să își facă apariția în după-amiaza zilei de 5 aprilie la intrarea „Teatrului de pe Lipscani”. Începând cu ora 16:00 cortina s-a ridicat, iar ochii celor din sală s-au bucurat de trei reprezentații care au marcat cu succes realitatea zilelor noastre.„Otrava iubirii”, interpretată de Trupa de teatru AS ne-a prezentat o piesă despre prietenie, iubire și încredere. Povestea celor patru adolescente aflate la vârsta întrebărilor și incertitudinilor a captat atenția publicului și cu siguranță multe persoane s-au regăsit în momentele de pe scenă.

O poveste inspirată din lumea vedetelor și despre ce se ascunde de fapt în spatele unor imagini de care ne îndrăgostim cu toții i-a încântat în continuare pe cei prezenți în sală. „F…Medeea”, în inegalabilul joc al a trupei Teatrul de nisip a reușit să ridice publicul în picioare în urma unui show-musical .

Ieri a urcat pe scenă și prima trupă din afara Bucureștiului, sosiți tocmai de la Suceava, actorii de la Teatrul Fabulinus au interpretat piesa „EU.TU.APROAPE.”. Aceștia au reușit să susțină un spectacol constituit din două planuri, ideea centrală formându-se în jurul societății în care trăim cu toții, o societate dominată de rutină în care nimeni nu își mai face timp să viseze.

Chiar dacă ne aflăm într-o perioadă în care toată lumea pare că nu își găsește locul, iar stresul își spune cuvântul, teatrul a unit ieri o mulțime de oameni dornici să se relaxeze și să se bucure de artă. Încă o dată, echipa „Serile Teatrului Studențesc” a reușit să strângă sute de spectatori care au plecat acasă cu o nouă poveste în suflet. Și anul acesta, voi, spectatorii faceți parte din juriu. Vă așteptăm să votați piesa favorită accesând link-ul: http://sts.sisc.ro/voteaza/

Gîlcescu Ana Maria,

Membru divizie Relații Publice

Sindicatul Studenților din Cibernetică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *