17837536_1456552101070017_856907345_o
A mai trecut o zi la “Serile Teatrului Studențesc”
April 7, 2017
cover-final
Adaugă o nouă filă în povestea „Serile Teatrului Studențesc”
January 18, 2018
Arată tot

Final de STS

img_2369

Ultima zi a festivalului a sosit încărcată de un amalgam de sentimente: tristețea și nostalgia sfârșitului unei alte ediții de succes, dar și emoția și bucuria de a lua parte încă o dată la două piese ce au umplut sala Teatrului de pe Lipscani.

 

Seara de 7 aprilie a debutat la ora 17:00 cu piesa Pană de automobil a celor de la Universitatea de Arte „George Enescu”. Tinerii talentați înscriși la categoria profesioniști au venit de la Iași pentru a încânta iubitorii de teatru cu o piesă ce prezintă un joc de societate. Acesta surprinde deciderea sentinței în cazul unui bărbat a cărui viață este analizată la tribunal, finalul jocului fiind moralizator.

 

Cea de-a doua reprezentație s-a bucurat de un real succes în rândul publicului Serile Teatrului Studențesc. Trupa Globe a pus în scenă piesa Îmblânzirea Scorpiei, piesă care prin dramele unei tinere domnițe suportate de familie și supuși a stârnit hohote de râs în sală.

 

Ziua a continuat cu interpretarea comică a colegilor noștri de la CSIE, Fabian Ciobanu, Mihai Vișan și Bianca Oance, a unei neînțelegeri provocată de un anunț la mica publicitate.

 

Seara s-a încheiat cu mult așteptatul moment al premierii , în care juriul le-a oferit diplome tinerilor care au impresionat cel mai mult prin evoluția lor pe scenă, întreaga sală fiind încărcată cu o puternică emoție.

 

Vă mulțumim că ne-ați fost alături timp de 5 zile într-un număr impresionant, că iubiți arta și nu în ultimul rând, că ați jucat un rol deosebit în realizarea unei ediții de neuitat a festivalului. Vă așteptăm cu drag la a XX-a ediție Serile Teatrului Studențesc!

Butoescu Ioana-Maria,
Membru divizie Imagine și Promovare
Sindicatul Studenților din Cibernetică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *