img_1429
Scrisoare retrospectivă a festivalului
April 3, 2018
traditiasts
Tradiția STS continuă
February 9, 2019
Arată tot

Primăvara se numără… actorii!

TrupaSiSC20

Ați simțit vreodată că scena a fost făcută pentru voi, iar atunci când sunteți acolo, aplauzele publicului vă fac să nu mai doriți să coborâți? Puteți trece dintr-o stare în alta fără prea mult efort? Dacă sunteți iubitori ai artei teatrale, înscrieți-vă la „Serile Teatrului Studențesc” și puneți-vă talentul la încercare!

De ce scena „Serile Teatrului Studențesc”?

Ajuns la cea de-a XXI-a ediție, acest festival național constituie o experiență unică, din care participanții au multe de învățat și în cadrul căreia aceștia pot evolua pe plan artistic. Totodată, este cunoscut și pentru faptul că dă șansa actorilor de a se afirma în lumea teatrului, în cele mai multe cazuri reprezentând chiar rampa de lansare a acestora.

Ce ne dorim de la participanți?

Suntem în căutarea unor oameni talentați și pasionați de actorie, care atunci când urcă pe scenă dau totul și reușesc, prin interpretările lor, să transmită emoție materializată în aplauze puternice din partea publicului.

Care sunt condițiile de participare?

Festivalul permite înscrierea oricăror iubitori de teatru, având două secțiuni: una destinată amatorilor și alta adresată profesioniștilor. Un aspect important este faptul că cel puțin o treime din membrii trupei, indiferent de secțiunea la care sunt înscriși, trebuie să fie studenți sau elevi de liceu. În ceea ce privește trupele care se înscriu la secțiunea de amatori, acestea nu trebuie să aibă în componență persoane care au urmat sau urmează în prezent studii la o facultate cu profil teatral sau cinematografic.

Cum vă puteți înscrie?

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un reprezentant al trupei care să completeze formularul de înscriere de pe site-ul www.sts.sisc.ro, până la data de 11 martie 2019. În formular veți încărca atât un material audio-video, cu durata de 5-10 minute, care să reprezinte un fragment al piesei cu care veți concura, cât și scenariul complet al acesteia. Scenariile alese pot aparține oricărui gen teatral, cu tematică la alegere. Nu se percep taxe de înscriere!  

Pentru mai multe detalii, puteți consulta regulamentul festivalului aflat pe site sau ne puteți scrie la adresa sts@sisc.ro.

Înscrieți-vă la „Serile Teatrului Studențesc”, visul vostru merită să devină realitate!

 

Andreea-Ioana Tudoran

Membru Departament Educațional

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *