TrupaSiSC20
Primăvara se numără… actorii!
February 3, 2019
musatescu-1_w2000_h1334_q100
Scena dramaturgiei românești
February 13, 2019
Arată tot

Tradiția STS continuă

traditiasts

Mai țineți minte când erați mici și vă așteptați, plini de nerăbdare, ziua de naștere? Sau când începea luna decembrie și parcă totul se rezuma la venirea lui Moș Crăciun?

Ei bine, odată cu trecerea timpului nu mai e chiar aceeași senzație, conștientizând faptul că pe măsură ce înaintăm în vârstă, vin din ce în ce mai multe responsabilități. Și parcă nici însuși Moș Crăciun nu mai reușește să elimine, măcar pentru o seară, toate îndatoririle pe care le avem.

Bineînțeles, fiecare vârstă vine cu părțile ei bune. Acum noi, mezinii generației ‘90, suntem studenți. E o perioadă destul de haotică pentru unii dintre noi, pentru alții ușoară, iar pentru ceilalți plină de noi oportunități. Fiecare student e diferit în felul său, însă cu toții avem ceva în comun: ne place să ieșim în oraș, să trăim experiențe cât mai diferite și să facem aceste lucruri cu un cost cât mai redus, sau chiar gratis dacă se poate.

Ca să revin la emoțiile și nerăbdarea de pe vremea când eram copii, pentru studenții din Cibernetică, mai exact pentru voluntarii SiSC și pentru amatorii de artă, aceste senzații nu au dispărut. În fiecare primăvară, așteptăm cu sufletul la gură o nouă ediție a Festivalului Național de Teatru „Serile Teatrului Studențesc”.

Devenit deja o tradiție, precum ciocnitul ouălor de Paști, nu se poate concepe o primăvară fără iubitul festival STS. Zeci de organizatori și actori, sute de spectatori și mii de aplauze au reușit timp de 20 de ani să dea viață evenimentului, care anual se bucură de succes.

Cum am mai spus, STS-ul a devenit un obicei, o săptămână în care iubitorii de artă se adună și se bucură împreună de teatru, toți fiind mereu captivați, în special de atmosfera unică oferită de festival.

Dacă până acum nu ai luat parte niciodată la „Serile Teatrului Studențesc” și te-am făcut curios, află că ediția cu numărul XXI este în toiul pregătirilor. Dacă, în schimb, ești veteran în ale STS-ului, nu uita că anul acesta ne întâlnim din nou să celebrăm încă o săptămână de emoție.

Anul acesta, ediția va avea loc în perioada 8-12 aprilie, așa că sfatul meu este să nu vă faceți planuri în acea săptămână!

Costina Alina Niculae

Membru Departament Educațional

Sindicatul Studenților din Cibernetică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *