Teatrul, necesitate sau capriciu?!

Mai avem nevoie de teatru??
DA, cu toată convingerea, DA! 
        
Avem nevoie să ne oprim din fuga de zi cu zi, să ne bucurăm de fiecare emoție de pe chipul celuilalt, să interacționăm, să vedem cum arta se desfășoară la câțiva metri de noi, cum actorii dau tot ce au mai bun, să ne unim gândurile cu ei, inimile să ne bată în același ritm, în timp ce ne bucurăm de ceea ce vedem! Avem nevoie de teatru pentru a ne relaxa, pentru a simți că trăim, pentru a râde și a plânge alături de alți oameni.
 
Așa cum teatrul a evoluat de-a lungul timpului, actorii devenind din ce în ce mai buni, iar piesele prezentate din ce în ce mai complex, așa și ,,setea” pentru vizionarea unei piese de teatru crește în rândul nostru. Teatrul nu este un simplu capriciu al unei categorii de persoane. El este o necesitate în viața tuturor. Este o artă transmisă din generație în generație, una dintre puținele arte care au rămas pure și neatinse de adversitățile vremurilor apuse.
 
Teatrul este un act artistic benefic pentru dezvoltarea oricărui om, dar trebuie susținut, pentru că ar fi păcat pentru cultura care se dorește să se mențină vie, să se piardă.
 
Bucurați-vă de teatru, bucurați-vă de trecut, de prezent și de viitor, bucurați-vă de spectacol și de emoții!
 
Paul Alexandru Pătru
Membru Departament Educațional
Sindicatul Studenților din Cibernetică(SiSC)

Contact

Trimite-ne un mesaj!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search