Talentul nu va fi prezent doar pe scenă, pe parcursul celor cinci zile de festival. Avem onoarea să îți prezentăm membrii juriului celei de-a XXV-a ediții STS!

CORINA MOISE

- actriță -

Corina Moise - actriță cu o vastă experiență în teatru, dar și în film. De-a lungul timpului, a colaborat cu numeroase teatre, atât în București, cât și în țară.

În prezent, joacă în spectacole la Teatrul Metropolis, Unteatru și Teatrul Dramaturgilor Români. De asemenea, este trainer de dezvoltare personală și comunicare prin teatru.

Cosmina Dobrotă

- actriță -

Cosmina Dobrotă, binecunoscută prin rolurile memorabile din „Fructul oprit”, „Inimă de țigan” și alte seriale îndrăgite de public, a cochetat cu actoria încă de la 16 ani, când a urcat pe scena Teatrului Dramatic din Galați, orașul său natal.

A absolvit la București și este angajată a Teatrului Excelsior, implicându-se și în predarea de cursuri de teatru și în crearea de spectacole pentru copii care s-au bucurat de succes atât în țară, cât și în străinătate.

CRISTINA DANU

- actriță -

Cristina Danu este o actriță ce a jucat în diverse spectacole, câteva exemple fiind ,,Familia Addams” sau ,,Mamma Mia!”.

În prezent este studentă la doctorat și face asistență în cadrul cursului de mișcare scenică, la UNATC. Aceasta lucrează alături de studenții la actorie și este pasionată de teatrul muzical.

TEODORA DAIANA PĂCURAR

- actriță -

Iubitoare de viață și de oameni, Teodora a jucat în numeroase roluri în teatre de stat și independente (Teatrul Elisabeta, Teatrul Excelsior, Teatrul Nottara etc.). Pe lângă personajele interpretate la teatru, a ajuns și pe micile ecrane jucând în serialul "Adela".

Din toamna anului 2022 a creat atelierul de joc teatral "mă joc de-a Mine" unde tehnicile teatrale se îmbină armonios cu spiritualitatea. De asemenea organizează și cercuri feminine ghidând femeile înspre conectarea cu propria feminitate.

VLAD BĂLAN

- actor -

Cunoscut pentru spectacolele jucate pe scena Teatrului Nottara, dar și pentru filme sau seriale precum „Valea Mută” și „Noaptea ursului”, Vlad lucrează de ani de zile cu elevi de liceu și studenți, fiind lector în cadrul Universității Ovidius Constanța.

Vlad este pasionat și de regie, montând deja două spectacole de dramaturgie pentru copii, fiind autorul unui volum de piese de teatru dedicat lor.