poza jurat

Alex Mirea

Alex Mirea, încearcă să se desfășoare și să se exprime în cât mai multe moduri: este actor independent, dar cochetează cu regia de câțiva ani; acesta a terminat facultatea de teatru, dar este mai interesat de cinematografie. Într-o continuă căutare de idei bune, încearcă să își scrie propriile texte. Unii ar spune ca e risipă de energie, însă Alex o numește curiozitate. Încearcă să nu se limiteze la propria zonă de confort, căutând mereu să exploreze teritorii noi.

poza jurat

Cosmina Dobrotă

Cosmina Dobrotă și-a făcut debutul pe scenă la doar șaisprezece ani în orașul său natal, Galați. În prezent, este o figură remarcabilă în lumea teatrului, dar și pe micile ecrane prin aparițiile sale în seriale precum „Fructul oprit" sau „Inimă de țigan”. În plus, aceasta este mândră că face parte din echipa Teatrului Excelsior, unicul loc de profil dedicat adolescenților din București. Acum, își împărtășește pasiunea și cunoștințele prin predarea cursurilor de dicție și teatru.

poza jurat

Iosif Paștina

Iosif Paștina este un actor român din București, născut pe 14 septembrie 1998. A absolvit Universitatea Națională de Arte Teatrale și Cinematografice “I.L. Caragiale” secția actorie în anul 2020 și masteratul în actorie în anul 2022. Joacă primul său rol în filmul “Tatăl Fantomă” în anul 2011. Un alt rol important îl joacă în filmul “Moromeții 2” (2018), unde îl interpretează pe Niculae Moromete, rol pentru care a fost premiat cu statueta Gopo la categoria “Tânără Speranță” (2019). În prezent colaborează cu mai multe teatre de stat și independente din București, cum ar fi la teatrul Metropolis cu spectacolul “Disco regret”, la teatrul de Comedie cu spectacolul “Picasso vs Einstein” și la teatrul Excelsior cu spectacolul “This is your brain on social media”.

poza jurat

Meda Topîrceanu

Absolventă a UNATC, cu licență și master în actorie sub îndrumarea profesorului Adrian Titieni și Mihai- Gruia Sandu. De zece ani și-a construit o carieră atât în lumea artistică a teatrului și filmului Românesc. A strălucit pe scenele celor mai prestigioase teatre din București, inclusiv pe scena Teatrul Național, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Independent Luceafarul etc. Experiența ei cinematografică include colaborări atât în producții românești, cât și străine, atât în lungmetraje, cât și în seriale. De asemenea, a împărțit bucuria interpretării și în fața camerei de televiziune, lucrând ca actriță și prezentatoare la PROtv timp de peste patru ani. În prezent pregătește spectacole în teatrele din București și filmează în seriale românești.

poza jurat

Sorina Ștefănescu

Sorina Ștefănescu, actriță la Teatrul Nottara, joacă roluri atât din repertoriul clasic cât și din cel contemporan. A finalizat studiile postuniversitare de doctorat în 2020, după ce a fost asistent universitar doctorand la UNATC între anii 2013 și 2016. A participat în 2019 la proiectul European "Theatre Academy" în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Avignon alături de artiști din mai multe țări. Din 2023 este director artistic al Festivalului Național de Teatru Tânăr "IDEO IDEIS".