Knockout

În ziua de azi, atât femeile cât și bărbații pot face orice își doresc, indiferent de gen sau de statutul lor social, însă nu a fost mereu așa, mai ales pentru doamne. La început, femeile erau percepute ca fiind subordonate sexului masculin, obligate de mentalitatea societății să se supună unui stil de viață nedrept și primejdios. Însă, micuțele doamne nu au înălțat steagul alb în fața societății nedrepte, ci au luptat pentru drepturile și puterea de mult răpită. Un fragment din lunga istorie a femeilor este prezentat în piesa Knockout - Dulcea Știință de a face Vânătăi.

Adrenalină

Adrenalina. Își face apariția când ești în pericol. Inima începe să bată mai repede, plămânii ți se umplu cu aer, iar respirația este superficială. Deodată te simți mai puternic. Simți că poți îndura orice, că vei fi bine orice s-ar întâmpla. Senzația este trecătoare, dar dorința de a o trăi este permanentă. Ce ușor se creează dependențele, nu?

SF (Super fragil)

A trecut copilăria, iar odată cu maturizarea, trăirile își pierd din intensitate. Spectacolul „SF - Super Fragil” reușește să aducă sub lumina reflectoarelor contrastul dintre exprimarea dezinhibată a emoțiilor, caracteristică copilăriei, şi reacțiile timorate ale adultului trecut prin procesul de formare socială.

Actul crimei unui concept -
o cronică a spectacolului ,,Sunt un criminal și un tată de familie”

Ce înseamnă să fii un tată de familie? Cum se caracterizează unul? Este responsabil? Sever? Afectuos? Atent, blând, de încredere? Sau poate nu se potrivește niciunul dintre aceste adjective.

Același tren spre evadare -
o cronică a spectacolului ,,Ultimii”

Pufuleți cu sare la doi lei? Un laptop vechi și zgomotos? Lătratul câinilor și sunetul trenului care trece? Poate vinul din sticla uzată de bere sau combinația de papuci cu șosete. Ce, mai exact, este reprezentativ pentru o viață modestă la sat?

Două Ore cu Pauză

Titlul spectacolului este sugestiv: "Două Ore cu Pauză". Încă de la început, acesta te pune pe gânduri, te invită să reflectezi asupra unui aspect aparent simplu, dar profund. De la întrebările inocente și aparent banale, până la discuțiile cu profesori de literatură și implicarea în evenimentele sociale, spectacolul traversează teritorii ample ale gândirii și sentimentelor.